SİVAS İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İŞYERİ SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ
İŞYERİ SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ
Gıda İşletmelerinin Özel Hijyen Şartları, Gıda Güvenilirliği Ve İnsan Sağlığının Korunması Konulu Eğitimi Verildi
21 Kasım 2019 Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezin de müdürlüğümüze bağlı okul/kurumlarımızda görev yapan Gıda ve yemek hizmetinde çalışan personellere yönelik İş yeri sağlık ve güvenlik birimi tarafından planlanan eğitime, İl Sağlık Müdürlüğü Uzm. Diyetisyen Meryem Cemile KOÇAK, İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Gıda Mühendisleri Ali AKÇA Ve Mihriban PEKER katılarak 176 Çalışana ''Gıda İşletmelerinin Özel Hijyen Şartları, Gıda Güvenilirliği Ve İnsan Sağlığının Korunması ''Konulu Eğitim verdi.
21 Kasım 2019 Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezin de müdürlüğümüze bağlı okul/kurumlarımızda görev yapan Gıda ve yemek hizmetinde çalışan personellere yönelik İş yeri sağlık ve güvenlik birimi tarafından planlanan eğitime, İl Sağlık Müdürlüğü Uzm. Diyetisyen Meryem Cemile KOÇAK, İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Gıda Mühendisleri Ali AKÇA Ve Mihriban PEKER katılarak 176 Çalışana ''Gıda İşletmelerinin Özel Hijyen Şartları, Gıda Güvenilirliği Ve İnsan Sağlığının Korunması ''Konulu Eğitim verdi.