Gıda İşletmelerinin Özel Hijyen Şartları, Gıda Güvenilirliği Ve İnsan Sağlığının Korunması Konulu Eğitimi Verildi
357
11:27
10.02.2020

10-02-202010-02-202010-02-202010-02-202010-02-2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 Kasım 2019   Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezin de müdürlüğümüze bağlı  okul/kurumlarımızda görev yapan Gıda  ve yemek hizmetinde çalışan personellere yönelik İş yeri sağlık ve güvenlik birimi tarafından planlanan eğitime, İl Sağlık Müdürlüğü  Uzm. Diyetisyen Meryem Cemile KOÇAK, İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Gıda Mühendisleri Ali AKÇA Ve Mihriban PEKER katılarak 176 Çalışana  ''Gıda İşletmelerinin Özel Hijyen Şartları, Gıda Güvenilirliği Ve İnsan Sağlığının Korunması  ''Konulu Eğitim verdi.

Yayın Tarihi: 10.02.2020